Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

« Δωρεά στο Γραφείο εκπαίδευσης της ΔΑ Λάρισας »(Βίντεο)

      
                                                                                                                 Λάρισα 14 Μαρτίου 2018
ΠΡΟΣ : 1) ΜΜΕ
             2) Μέλη ΕΑΛ                                                        
                                                       

Θ Ε Μ Α : « Δωρεά στο Γραφείο εκπαίδευσης της ΔΑ Λάρισας »


    Το  Σωματείο δεχόμενο αίτημα από το Γραφείο Εκπαίδευσης της ΔΑ Λάρισας για εξοπλισμό του με όπλα τύπου AIRSOFT, απευθύνθηκε άμεσα στον φίλο & ελεύθερο επαγγελματία κ. ΚΑΤΣΙΚΑ Αθανάσιο, ο οποίος με χαρά δέχθηκε να αναλάβει το κόστος αγοράς.

     
 


   Το Σάββατο 10/3/2018 ο κ. Αθανάσιος ΚΑΤΣΙΚΑΣ και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος, παρουσία του Ταξιάρχου ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ Βασιλείου, Διευθυντή Αστυνομίας Λάρισας, παρέδωσαν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Σκοπευτηρίου του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας 4 πιστόλια USP και 1 υποπολυβόλο MP-5 τύπου AIRSOFT τα όποια είναι πιστά αντίγραφα των υπηρεσιακών όπλων που χρησιμοποιεί η ΕΛ.ΑΣ. καθώς και οι περισσότεροι Αστυνομικοί κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.

Έτσι οι Συνάδελφοι που υπηρετούν στη ΔΑ Λάρισας για τις ανάγκες της εκπαίδευσης τους, εκτός του πολύ καλού ανοιχτού Σκοπευτηρίου στη Κοιλάδα Λάρισας και του υπερσύγχρονου κλειστού Σκοπευτήριου στο Αστυνομικό Μέγαρο, θα έχουν πλέον στη διάθεση τους και τα όπλα τύπου AIRSOFT, για πιο ρεαλιστική εκπαίδευση κατά τη διάρκεια των σεναρίων στο μάθημα της αυτοπροστασίας.

  Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής οι εκπαιδευτές του Γραφείου Εκπαίδευσης της Δ.Α.Λαρισας Ανθυπαστυνόμοι ΑΪΛΑΜΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ και ΚΑΖΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, επέδωσαν αναμνηστική πλακέτα στο χορηγό κ. Αθανάσιο ΚΑΤΣΙΚΑ, ο οποίος πρέπει να σημειωθεί ότι λόγω του επαγγέλματος (επιπλοποιός) κατασκεύασε και δώρισε εύχρηστα ερμάρια για τις ανάγκες του Γραφείου Εκπαίδευσης.
   Στο τέλος της μικρής εκδήλωσης ο κ. Ταξίαρχος, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα απ τις υποχρεώσεις του, ασκήθηκε στην σκοποβολή με πραγματικά πυρά  καθώς ως Υπαστυνόμος ήταν επί χρόνια Εκπαιδευτής στη Λάρισα και ο εμπνευστής και ιδρυτής του ανοιχτού Σκοπευτηρίου.

     
                 

   Η ¨Ένωση Αστυνομικών Λάρισας θα συνεχίσει το πολυεπίπεδο αγώνα της, στη τεράστια προσπάθεια που κάνει για καλυτέρευση του περιβάλλοντος εργασίας των Συναδέλφων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                           ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ








Τελευταίες αναρτήσεις