Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

« Ενίσχυση της ΓΑΔΘ την 9,10 & 11 Μαρτίου 2018 »

                                                                                          Λάρισα 12 Μαρτίου 2018



Κατά το χρονικό διάστημα 9,10 &11 Μαρτίου 2018, η ΔΑ Λάρισας ενίσχυσε τη ΓΑΔΘ με μια ΟΠΚΕ σε ωράριο 22-06 την 10-11/3ου & με τη Μόνιμη Διμοιρία σε ίδιο ωράριο την 11-12/3ου ,λόγω συλλαλητηρίων, εκδηλώσεων κλπ…
   Δυστυχώς γίναμε για μια ακόμη φορά θεατές στην ίδια φαρσοκωμωδία. Η ΓΑΔΘ ζήτησε τις ανάλογες ενισχύσεις, η ΓΕΑΒΕ ενέκρινε αυτές από διάφορες ΔΑ δικαιοδοσίας της, διατάσσοντας μάλιστα στη σχετική διαταγή οι ενισχυτικές δυνάμεις να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχεία της συμπρωτεύουσας.
   Διευθύνσεις όμως σαν τη Λάρισα, εξακολουθούν και έχουν τεράστιο πρόβλημα και δε δικαιούνται διανυκτέρευση, λόγω της απόστασης από τη Θεσσαλονίκη (157 χιλ/τρα με όριο τα 160). Αντί λοιπόν οι αρμόδιοι να διατάξουν το χαρακτηρισμό της όλης επιχείρησης ως «ευρείας κλίμακας», εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων στις Παγίες Προκαταβολές, βρήκαν την εύκολη λύση. ‘Έβαλαν τους συναδέλφους να ταξιδέψουν αυθημερόν και να εκτελέσουν συνολικά σχεδόν (14) ώρες υπηρεσίας.
   Συγχαρητήρια για την οικονομία που κάνατε. Απλά αποδεικνύετε  περίτρανα ότι παθήματα του παρελθόντος (πχ τροχαία ατυχήματα), ουδείς τα λαμβάνει υπόψη. Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε μετά λύπης μας ότι κάποιοι στη κυριολεξία τρέμουν μπροστά σε μεγαλοπαράγοντες και διάφορους άλλους «εκλεκτούς», αλλά αδιαφορούν επιδεικτικά για τη σωματική ακεραιότητα του προσωπικού τους, έχοντας μόνο απαιτήσεις από αυτό….          
   Τα πράγματα είναι όμως πολύ απλά. Οι ανωτέρω διαταγές «εκθέτουν σε κίνδυνο» τους συναδέλφους. Υπενθυμίζουμε ότι ζητάμε τα αυτονόητα. Προειδοποιούμε ότι αν εξαιτίας τέτοιων διαταγών υπάρξει ατύχημα συναδέλφων, κάποιοι να είναι σίγουροι ότι δε τους σώζει τίποτα….

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                  ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις