Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

« Λύση στο ζήτημα της καταβολής του επιδόματος ΜΑΤ στις πρόσθετες Διμοιρίες Υποστήριξης των Δ.Α. Σάμου, Λέσβου, Χίου και Β’ Δωδεκανήσου »



Λάρισα 2  Ιουλίου 2017

                                                                                           Π Ρ Ο Σ :  Π.Ο.ΑΣ.Υ




    Με έκπληξη διαβάσαμε σε διάφορα site καθώς και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι η λύση που δόθηκε στο πρόβλημα της καταβολής του επιδόματος ΜΑΤ στις Διμοιρίες που συγκροτήθηκαν στις ΔΑ Σάμου, Λέσβου, Χίου και Β’ Δωδεκανήσου, οφείλεται σε παρέμβαση της Ένωσης Αστυνομικών Ροδόπης με έγγραφο της την 25-6-2017.
   Προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε ότι η Ένωση μας έγκαιρα την 27-4-2017 με το 800/10/12 έγγραφο της απευθύνθηκε, δια της ΠΟΑΣΥ, προς το κ. Επιτελάρχη του ΑΕΑ, αφού προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του. Η Ομοσπονδία την 2-5-2017 με το 309/13/34α έγγραφο της προς το ΑΕΑ διαβίβασε το έγγραφο μας και ζητά την άμεση λύση. H πρόεδρος της Ροδόπης και μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του εγγράφου της Ομοσπονδίας;
   Φτάσαμε έτσι στην απόφαση του κ. Αρχηγού όπως αυτή περιγράφεται στο 800/10/12α από 2-7-2017 έγγραφο μας, που ανοίγει το δρόμο για τη καταβολή του επιδόματος. Υπόψη ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχε επικοινωνία με το ΑΕΑ τόσο δια ζώσης όσο και τηλεφωνικά.
   Γίνεται λοιπόν κατανοητή ποια είναι η πραγματική διάσταση στη λύση του προβλήματος. Συνδικαλισμός δεν είναι να μαθαίνεις ότι επίκειται η έκδοση μιας διαταγής, από προσπάθειες όμως άλλων, και να βγάζεις ανακοίνωση μόνο και μόνο για να το καπηλευθείς.
Αυτό λέγεται ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ……..


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


               ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                    ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις