Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

« Λύση στο ζήτημα της καταβολής του επιδόματος ΜΑΤ στις πρόσθετες Διμοιρίες Υποστήριξης των Δ.Α. Σάμου, Λέσβου, Χίου και Β’ Δωδεκανήσου »

Λάρισα 2  Ιουλίου 2017

                                                                           Π Ρ Ο Σ :  Π.Ο.ΑΣ.Υ
                                                                            Κ Ο Ι Ν : Μέλη ΕΑΛ


   Το Αρχηγείο με σχετική διαταγή του, αποφάσισε την απόσπαση (150) περίπου αστυνομικών από όλη σχεδόν τη χώρα, για συγκρότηση επιπλέον Διμοιριών Υποστήριξης (Δ.Υ.), στις αναφερόμενες στο θέμα Διευθύνσεις Αστυνομίας (Δ.Α.).
   Δυστυχώς δεν υπήρξε η πρόβλεψη και οι ανωτέρω συνάδελφοι δεν λάμβαναν ως θα έπρεπε το προβλεπόμενο επίδομα ΜΑΤ (75ευρώ/μήνα).Το Σωματείο μας έγκαιρα με το 800/10/12 από 27/4/2017 έγγραφο του, και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, γνωστοποίησε το πρόβλημα στο Αρχηγείο ζητώντας την άμεση επίλυση του.
   Έτσι λοιπόν κατόπιν σχετικής απόφασης του κ. Αρχηγού, τροποποιήθηκε εν μέρη η σχετική διαταγή (6512/21/12β από 31/3/2002), και καθορίστηκε εκ’ νέου ο αριθμός των (Δ.Υ.) στις προαναφερόμενες Δ.Α., μέχρι νεωτέρας και για όσο χρονικό διάστημα υφίσταται η ανάγκη ενίσχυσης με (Δ.Υ.), ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την καταβολή του σχετικού επιδόματος.
   Ένα ακόμη ζήτημα των συναδέλφων βρήκε τη λύση του χάρη στις ενέργειες της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και της ΠΟΑΣΥ. Συνεχίζουμε να δίνουμε τη καθημερινή μας μάχη με ουσιαστικές παρεμβάσεις και καθημερινό αγώνα για το κοινό καλό.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                 ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις