Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ενέργειες της Ένωσης προς όφελος της υγιεινής και της ασφάλειας των συναδέλφων

Συνάδελφοι

 Πρωταρχικό μέλημα του Δ.Σ. της Ε.Α.Λ. ,ήταν και παραμένει ο συνάδελφος να μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του σε ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον. Κινούμενοι σ΄αυτό το πνεύμα βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή τουαλέτας αποκλειστικά για όσους συναδέλφους εκτελούν Υπηρεσία στο Κουτσόχερο, ενώ αγοράσθηκε θερμαντικό σώμα που τοποθετήθηκε στον οικίσκο.
  Στο Α.Τ. Τυρνάβου μετά από παρεμβάσεις μας τοποθετήθηκαν με τη μορφή δωρεάς κάμερες, βάφτηκαν τα κρατητήρια και το γραφείο του Αξ.Υπ. και τοποθετήθηκε πόρτα στην είσοδο της σκάλας, ώστε ο αξιωματικός υπηρεσίας να εκτελεί με ασφάλεια τα καθήκοντα του. Έχει αρχίσει επίσης η καταγραφή των ανευρεθέντων-κατασχεθέντων αντικειμένων, τα οποία καταλαμβάνουν πολύ χώρο εντός του κτιρίου αλλά και στο υπόγειο χώρο στάθμευσης, με κίνδυνο να γίνουν εστία μόλυνσης. 
  Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να μας ενημερώνουν άμεσα για όποιο πρόβλημα ανακύπτει. Για το αν το επιλύσουμε δεν μπορούμε να εγγυηθούμε. Μπορούμε όμως να διαβεβαιώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε.
  Με δεδομένη την απόλυτη απουσία της πολιτείας και ειδικότερα της τοπικής Υπηρεσιακής Ηγεσίας, η οποία δε μερίμνησε ούτε για μία καρέκλα για το συνάδελφο!!, αλήθεια σε τι συνθήκες θα εκτελούσαν οι συνάδελφοι Υπηρεσίες στο Κουτσόχερο, αν ακούγαμε και αυτούς που μας έλεγαν ότι η κατασκευή του οικίσκου είναι μεγάλο λάθος, γιατί........ εδραιώνει τη παρουσία μας στο σημείο........
  Συνεχίζουμε με συνδικαλισμό των έργων και όχι των εύκολων λόγων!!


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


      ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                 ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Τελευταίες αναρτήσεις