Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους συναδέλφους του Τ.Δ.Ν.Λάρισας.

Λάρισα 11 Οκτωβρίου 2016


                                                                                                          
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Ή Ένωση Αστυνομικών Λάρισας συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους του Τ.Δ.Ν. Λάρισας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών, τη σύλληψη (7) δραστών και τη κατάσχεση περίπου (6) κιλών κοκαΐνης και (24) κιλών κάνναβης.
Πρόκειται για μία επιτυχία πανελλήνιας εμβέλειας η οποία ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ειδικές αυτές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και το μεράκι των εκεί υπηρετούντων Αστυνομικών.
Δυστυχώς παρά τις οφθαλμοφανείς προσπάθειες και τα απτά αποτελέσματα, κάποιοι για λόγους που κατ ουσία ούτε οι ίδιοι πιστεύουν, οδηγούν ουσιαστικά σε κλείσιμο τα Τ.Δ.Ν.μέσω της περίφημης αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ.
Την ίδια ώρα στη χώρα της "φαιδράς πορτοκαλέας" κάποιοι παράγοντες, δυστυχώς αρκετοί, δεν ασχολούνται καθόλου με αυτό, παρά μόνο αν μείνει ή γίνει στο χωριό τους Αστυνομικός Σταθμός!
Όπως επίσης θα περιμέναμε ισχυρή και καθολική αντίδραση των κατά τόπους υπηρεσιακών παραγόντων. Καλές οι παρουσιάσεις και οι φωτογραφίες αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Αν όλοι στήριζαν τα Τ.Δ.Ν. τότε είμαστε σίγουροι ότι Φυσική και Πολιτική ηγεσία θα έβλεπαν το ζήτημα εντελώς διαφορετικά.
Συνάδελφοι της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο. Το Σωματείο σας στηρίζει. Η κοινωνία σας αποδέχεται!


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ Αθανάσιος                       ΜΑΝΤΖΑΝΗΣ Γεώργιος

Τελευταίες αναρτήσεις