Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

«Συνάντηση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με το Γ.Ε.Α.Β.Ε. Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ.»

                                                       Λάρισα 05 Μαρτίου 2016


                                                                          Π Ρ Ο Σ : 1) Μέλη Ε.Α.Λ.
                                                                                            2) Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/3/2016) στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ΝΤΑΒΟΥΡΑ Αθανάσιου, με το Γ.Ε.Α.Β.Ε. Αντιστράτηγο,κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ,Μιχαηλ.
   Συζητήθηκε το τεράστιο ζήτημα των αστυνομικών μέτρων, για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών. Κοινή διαπίστωση υπήρξε ότι οι ροές τείνουν συνεχώς αυξανόμενες και ότι γενικά το προσφυγικό ζήτημα είναι αυτό που εκ των πραγμάτων απασχολεί περισσότερο την Υπηρεσία. Διαπιστώθηκε επίσης ότι για ακόμα μια φορά οι συνάδελφοι υπερβάλλουν εαυτό και αντιμετωπίζουν τις τεράστιες δυσκολίες με περίσσιο φιλότιμο.
   Στα πλαίσια της ανωτέρω συζήτησης ζητήθηκε από τον στρατηγό η παρέμβαση του προς τον κ. ΓΕ.Π.Α.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να υπάρξει, ο κατά το δυνατόν, καλύτερος και έγκαιρος προγραμματισμός μετακίνησης των διμοιριών ανά ΓΕ.Π.Α.Δ. Έτσι οι συνάδελφοι θα γνωρίζουν  νωρίτερα τον τόπο και το χρονικό διάστημα της μετακίνησης τους ώστε να μπορούν να ρυθμίζουν τις ατομικές και οικογενειακές υποχρεώσεις τους, την ανεύρεση,αξιόλογου,καταλύματος,κλπ
   Ζητήθηκε στα πλαίσια της υγιεινής και ασφάλειας η προμήθεια υγειονομικού υλικού (γάντια, μάσκες, αντισηπτικές λοσιόν κλπ) και η διανομή τους στις διμοιρίες και στις στατικές δυνάμεις που εκτελούν υπηρεσία σε χώρους φιλοξενίας προσφύγων. Επίσης  να εξετάσει το ενδεχόμενο ύπαρξης υπηρεσιακής καντίνας στο χώρο στάθμευσης των υπηρεσιακών οχημάτων στην Ειδομένη, για εφοδιασμό των συναδέλφων με ειδή κυλικείου, τσιγάρα κτλ. δεδομένου ότι στο σημείο εκτελούν ανά βάρδια υπηρεσία άνω των 80 ατόμων. Ο κ. Επιθεωρητής δεσμεύτηκε για την εξεύρεση λύσεων στα πλαίσια των υπηρεσιακών αναγκών, οι οποίες μεταβάλλονται καθημερινά και απροειδοποίητα, σε συνεργασία με τους αρμοδίους υπηρεσιακούς παράγοντες.
   Η Ένωση αστυνομικών Λάρισας με την αμέριστη στήριξη της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στέκεται  διπλά στον συνάδελφο που βρίσκεται στη πρώτη γραμμή του καθήκοντος.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ               ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις