Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

« Πραγματοποίηση του Ετήσιου Μνημόσυνου Υπέρ Πεσόντων κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος Αστυνομικών ».

Λάρισα 13 Μαρτίου 2016 


   Η  Ένωση Αστυνομικών Λάρισας πραγματοποίησε το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30 επιμνημόσυνη δέηση στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου  και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας, εις Μνήμη των θανόντων εν ώρα Υπηρεσίας Αστυνομικών.
 Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ.Ιγνάτιος.Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής τιμήθηκε ο καταγόμενος από την Ελασσόνα Αρχιφύλακας ΤΑΣΟΥΛΑΣ Ανδρέας , ο οποίος τον Ιούνιο του 1997, μετά από ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών, τραυματίστηκε βαρύτατα.
   Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μάξιμος, ΚΕΛΛΑΣ Χρήστος και ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ Γεώργιος.Ο Γ.Ε.Α.Β.Ε. Αντιστράτηγος κ.ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ Μιχαήλ ,ο Γ.Ε.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας Υποστράτηγος κ.ΚΟΤΣΙΑΦΤΗΣ Δημήτριος,ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ Κων/νος , ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Απόστολος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος , ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κης & Ελ. Αστυνομίας, Εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων., ο Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Λάρισας καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών και συναδέλφων στην ενέργεια και στην αποστρατεία. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στη λέσχη (3ος όροφος) του Μεγάρου.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



           ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                      ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

















Τελευταίες αναρτήσεις