Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

« Λύση στο πρόβλημα των Μεταγωγικών Οχημάτων»

Λάρισα 2 Οκτωβρίου  2015

                                        Π Ρ Ο Σ :       Τ.Μ.Δ.Λάρισας
Τ.Δ.Π.Μ. Γόννων
Τ.Δ.Π.Μ. Ελασσόνας


  Συνάδελφοι την 30/09/2015 ο Πρόεδρος του Σωματείου είχε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Γ.Ε.Α.Β.Ε. Αντιστράτηγο κ.ΣΟΦΙΟ Δημήτριο. Η συνάντηση είχε ως αποκλειστικό θέμα την τραγική κατάσταση των μεταγωγικών οχημάτων της Δ.Α.Λάρισας. Κατατέθηκε πλήρης φάκελος στον οποίο περιγράφονταν με λεπτομέρειες η οικτρή κατάσταση των οχημάτων ,ο μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος σε συνδυασμό με τον καθημερινό αριθμό μεταγωγών ,έχοντας επισυναφθεί ακόμη και φωτογραφικό υλικό προς επιβεβαίωση του προβλήματος.
  Η ανταπόκριση από τον κ. Επιθεωρητή ήταν πολύ θετική. Αντιλήφθηκε άμεσα το μέγεθος του προβλήματος ,άκουσε με προσοχή τις προτάσεις μας για λύση του και έδωσε τις ανάλογες κατευθύνσεις.
  Πράγματι από χθες 1/10/2015 το Τ.Μ.Δ. Λάρισας ενισχύεται με ένα μικρό μεταγωγικό όχημα και με ένα υπερσύχρονο μεταγωγικό λεωφορείο σε άριστη κατάσταση. Θεωρείται δεδομένο ότι τα οχήματα αυτά θα καλύψουν τις ανάγκες των μεταγωγών όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Λάρισας .Επιτέλους η καταπόνηση και ο κίνδυνος των συναδέλφων κατά τις μακρινές μεταγωγές όπως Κρυσταλοπηγή,Κόρινθο κ.λ.π. λαμβάνουν τέλος.
  Συνάδελφοι ως Ένωση Αστυνομικών Λάρισας θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έμπρακτα ώστε μέσα σ΄αυτή τη δύσκολη περίοδο να μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε στη διάθεσή μας ασφαλή μέσα για την εκτέλεση των καθηκόντων μας.
   Κόντρα σε προϊσταμένους που αρκούνται σε ένα ψυχρό έγγραφο νομίζοντας πως έτσι βγαίνουν από την υποχρέωση ,αφήνοντας τους συναδέλφους να ταλαιπωρούνται και να κινδυνεύουν στους δρόμους με οχήματα –καρμανιόλες.
  Κόντρα σε όλους όσους νομίζουν ότι συνδικαλισμός είναι να αφήνεις τα πάντα να γκρεμίζονται και μετά να κάνεις « υψηλή» κριτική πάνω στα συντρίμμια.
ΔΙΠΛΑ στο συνάδελφο που δίνει καθημερινά τον αγώνα ώστε και στην Υπηρεσία του να είναι σωστός και στην οικογένειά του να γυρίζει ΑΣΦΑΛΗΣ!!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


  ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                         ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις