Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

« Πραγματοποίηση του Ετήσιου Μνημόσυνου Υπέρ Πεσόντων κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος Αστυνομικών ».

Λάρισα 15 Φεβρουαρίου 2015

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ



   Η  Ένωση Αστυνομικών Λάρισας πραγματοποίησε το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου και ώρα 09:30 στον Ιερό Ναό Πέτρου & Παύλου επιμνημόσυνη Δέηση εις Μνήμη των θανόντων εν ώρα Υπηρεσίας Αστυνομικών.
   Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης τελέστηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών στο προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου, ενώ ακολούθησε προβολή dvd σχετικό με την επικινδυνότητα του αστυνομικού επαγγέλματος, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και μικρή δεξίωση στη λέσχη (3ος όροφος) του Μεγάρου.
   Την Ημέρα Μνήμης τίμησαν με τη παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΛΛΑΣ, ΣΒΕΡΩΝΗ και ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Ο Αρχηγός ΑΤΑ και ο Διοικητής 1ης Στρατιάς. Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας. Ο Διοικητής Π.Υ. ν. Λάρισας. Δικαστικοί λειτουργοί, εκπρόσωποι του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, εκπρόσωπος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛΑΣ Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κης & Ελ. Αστυνομίας καθώς και μεγάλος αριθμός πολιτών και συναδέλφων στην ενέργεια και στην αποστρατεία.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ






Τελευταίες αναρτήσεις