Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Αγωγές ΣτΕ-Ενημέρωση συναδέλφων.

Λάρισα 7 Δεκεμβρίου 2014

                                                                       Π ρ ό ς : Μέλη Ε.Α.Λ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,
   Σας γνωρίζουμε ότι στο Σωματείο μας έχουν υποβληθεί  τέσσερις (4) προσφορές Δικηγορικών Γραφείων, σχετικά με αγωγές για τη δικαστική διεκδίκηση αναδρομικών ποσών από την απόφαση του ΣτΕ.
   Οι προσφορές είναι (κατά αλφαβητική σειρά) των δικηγόρων: α) ΛΑΓΟΥ  Γεώργιου β) ΛΙΟΠΑ Παρασκευής γ)ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπου και δ) ΨΩΜΑ Απόστολου.
   Ζητούμε από εσάς οι όποιες ενέργειες σας  να γίνουν κατόπιν ωρίμου σκέψης σας, καθώς ξέρετε ο καθένας σας πόσο περίπου είναι το υπόλοιπο ποσό που δικαιούστε. Σε περίπτωση κατάθεσης αγωγής να γνωρίζεται ότι η όλη διαδικασία (κατάθεση δικαιολογητικών κτλ), θα γίνει  ατομικά από τον καθένα ενδιαφερόμενο προς το δικηγορικό γραφείο της επιλογής του.
   Στη μόνη διαδικασία που θα εμπλακεί το Σωματείο μας, θα είναι να δέχεται τις αγωγές όλων των συναδέλφων-μελών του, το αργότερο έως 22/12/14 ώρα 14:00, μόνο για να τις συγκεντρώσει και να τις αποστείλει ομαδικά σε καθένα από τα δικηγορικά γραφεία, ώστε να μην επιβαρυνθούν τα μέλη μας με έξοδα συστημένης επιστολής.
  Οι τιμές έχουν (κατά αλφαβητική σειρά) ως εξής:
1.     Γραφείο ΛΑΓΟΥ : 35 ευρώ /αγωγή
2.     Γραφείο  ΛΙΟΠΑ : 25 ευρώ /αγωγή          
3.  Γραφείο  ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ : 40 ευρώ/αγωγή + 3% επι του 
                                                            επιδικαζόμενου ποσού πλέον ΦΠΑ.
     4.  Γραφείο  ΨΩΜΑ : 28 ευρώ/αγωγή
  Τα γραφεία ΛΙΟΠΑ και ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ δεν επιθυμούν τα σημειώματα αποδοχών από τον 8ο του 2012 έως σήμερα. Ενημερώνουμε επίσης ότι το γραφείο ΛΙΟΠΑ βρίσκεται στη πόλη μας και ως εκ’ τούτου όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει εκεί αυτοπροσώπως την αγωγή του.
   Τις προσφορές και τα δικαιολογητικά των Δικηγορικών Γραφείων μπορείτε να τα εκτυπώσετε από το  blog του Σωματείου μας enastyl.blogspot.gr και συγκεκριμένα πατώντας στο «κουμπί» ΑΓΩΓΕΣ.
   Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε όπως απευθύνεστε στα τηλέφωνα του δικηγορικού γραφείου της επιλογής σας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις