Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ενημέρωση σχετικά με α) προωθούμενο σ/ν για το ασφαλιστικό καθεστώς των ένστολων και β) με αγωγές σχετικά με τη διεκδίκηση των αναδρομικών της απόφασης του ΣτΕ.


Λάρισα 24 Νοεμβρίου 2014

                                                                        Π Ρ Ο Σ : Μέλη Ε.Α.Λ.



Συναδέλφισες – Συνάδελφοι
   Σχετικά με τα ζητήματα που αναφέρονται στο θέμα και επειδή η Ένωση μας δέχεται καθημερινά δεκάδες ερωτήματα σας ενημερώνουμε ότι :
α) Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης προωθείται σ/ν που εμπεριέχει μεταξύ άλλων και ευνοϊκές διατάξεις που αφορούν το ασφαλιστικό καθεστώς όσων έχουν καταταγεί στο Σώμα από το 1990 έως και το 1995. Η Ένωση μας πιστή στις αρχές της δε πρόκειται να προβεί σε καμία επίσημη ανάλυση των διατάξεων αυτών έως τη ψήφιση τους από τη Βουλή. Τότε και μόνο, έγκυρα και έγκαιρα, θα ενημερωθείτε αναλυτικά με παραδείγματα και πίνακες. Αν τώρα κάποιοι θέλουν να αυτοαναγορευθούν ως ειδήμονες και προβαίνουν σε σχετικές αναλύσεις, είτε δια ζώσης είτε μέσω διαφόρων site, τους συνιστούμε υπομονή και υπευθυνότητα έως το Σχέδιο να γίνει Νόμος.
β) Αμέσως μετά το Τακτικό Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ που γίνεται στην Αθήνα 25-26 & 27 Νοεμβρίου και αφού όλοι μας θα έχουμε γίνει γνώστες των ποσών που λαμβάνουμε κατά τη μισθοδοσία του Δεκεμβρίου, η Ένωση μας θα σας ενημερώσει σχετικά με τις αγωγές για τη διεκδίκηση των αναδρομικών. Πρέπει να σημειωθεί ότι με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο κάθε συνάδελφος θα ενεργήσει από μόνος του τόσο για την υποβολή της αγωγής όσο και ποιός δικηγόρος θα την αναλάβει. Ως Σωματείο θα δημοσιοποιήσουμε όλες τις προσφορές δικηγορικών γραφείων που μας έχουν γνωστοποιηθεί.  
  
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                             ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις