Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

« Απόφαση ΣτΕ - Δικαιούμενα αναδρομικά ποσά »

Λάρισα 19 Σεπτεμβρίου 2014

                                                      Π Ρ Ο Σ : Βουλευτή Ν. Δημοκρατίας
                                                                  κ. ΚΕΛΛΑ Χρήστο
                                                                              Κ Ο Ι Ν : 1) Μ.Μ.Ε.
                                                                                               2) Π.Ο.ΑΣ.Υ.


κ. Βουλευτά ,
   Από το γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο λάβαμε γνώση ότι από κοινού με άλλους (19) συναδέλφους σας της Νέας Δημοκρατίας, καταθέσατε ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών με την οποία ζητάτε τον συμψηφισμό των πάσης φύσεως οφειλών, των ένστολων προς το δημόσιο, με τα αναδρομικά της απόφασης του ΣτΕ.
  Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι για ακόμη μία φορά ,ασχολείστε με  ένα σοβαρό ζήτημα που μας αφορά, χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να ενημερωθείτε για τη θέση του Σωματείου μας,σχετικά με όσα προτείνετε.    
  Ομοίως ως συνδικαλιστικό όργανο απαξιωθήκαμε όταν εν λευκώ είχαμε τη θετική ψήφο σας στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία «εξασφαλίσατε τη σωτηρία» των ασφαλιστικών μας ταμείων και του εφάπαξ οικονομικού βοηθήματός μας.
  Έστω και τώρα λοιπόν σας γνωρίζουμε ότι θέση του Σωματείου μας, σχετικά με την ερώτησή σας, είναι ότι δε δεχόμαστε κανενός είδους συμβιβασμό! Η απόφαση του ΣτΕ είναι τελεσίδικη και δεν δέχεται παρερμηνείες. Εξάλλου δεν είδαμε ανάλογες προτάσεις σε αντίστοιχες περιπτώσεις αποφάσεων του ΣτΕ ή άλλων δικαστηρίων με τις οποίες η Ελληνική Πολιτεία συμμορφώθηκε και υλοποίησε άμεσα.
κ. Βουλευτά
  Σας ευχαριστούμε ειλικρινά για το ενδιαφέρον σας, αλλά δε θέλουμε πλέον άλλους «σωτήρες». Κουραστήκαμε από τα καλά λόγια και από τα «χτυπήματα» συμπάθειας στην πλάτη. Βαρεθήκαμε να απολογούμαστε στον κοινωνικό μας περίγυρο ότι δεν είμαστε οι τακτοποιημένοι και οι υψηλόμισθοι, όπως εντέχνως μας παρουσιάζουν. Ο αγώνας μας, για την υπεράσπιση των κεκτημένων και των κόπων μας, θα είναι διαρκής.
Το μήνυμά μας ΕΣΤΑΛΗ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                      ΖΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Τελευταίες αναρτήσεις